Naast Zwembad de Bosberg ligt een prachtig evenemententerrein. Dit terrein heeft een eigen ingang en is met name geschikt voor meerdaagse sportinstuiven. Door de natuurlijke ligging met het zwembad in de achtertuin is kamperen de manier om meerdere dagen te verblijven.

Eszet

De Swalmer zwem- & poloclub heeft jarenlange ervaring met het organiseren van kampeerinstuiven en waterpolotoernooien. Voor meer info zie www.eszet-swalmen.nl.

Mogelijkheden van het bivakterrein

blokhutHet bivakterrein is geschikt voor meerdaagse overnachtingen met eigen tenten. U kunt o.a. gebruik maken van:

  • Blokhutten voor picknicken
  • Dames- en heren douches
  • Uitgebreide keukenfaciliteit
  • Dames- en heren wc-buitenblok
  • toiletZwemgelegenheid met verwarmd 50-meterbad, instructiebad met glijbaan en peuter- en kleuterbad
  • Eigen horecagelegenheid en café op 50 meter

Het bivakterrein bestaat uit twee aparte terreinen: een groot- en een klein bivakterrein. Bekijk de faciliteiten van het grote bivakterrein en van het kleine bivakterrein.

Sportclub of vriendenclub

Met je eigen sportclub, vriendenclub of andere vereniging kun je hier, met al deze faciliteiten een heerlijke vakantie vieren welke je naar eigen inzichten kunt inrichten. Omdat je midden in een uitgestrekt natuurgebied bent zijn wandel- en fietstochten makkelijk te organiseren. De grens met Duitsland is 500 meter ver. Een fietstocht naar het Duitse Brüggen is altijd de moeite waard. Raadpleeg de wandelgidsen en de VVV.

Een wandelroute door het Groenewoud en landgoed de Hout komt langs het kampterrein. Inzet bij wandelingen door Swalmgidsen is mogelijk. Het bekende Pieterpad, dat loopt van Pieterburen in Groningen naar de St. Pietersberg bij Maastricht, komt langs de ingang van het kampterrein.

Tot slot

Mocht u besluiten om deze prachtige omgeving af te huren dan wensen wij u een zonnige, gezellige en plezierige vakantie toe. Tevens draagt u dan een steentje bij aan het in stand houden van dit prachtige complex.